Távoktatási Rendszer
 
Általános információk
Tanfolyamok ismertetése
Próba
Regisztráció
Belépés a rendszerbe
Információ

Örömmel üdvözlünk minden kedves látogatót a Pentaschool Oktatási központ távoktatási oldalain!

2003. áprilisában elindítottuk online kurzusainkat, melyekre szeretettel várjuk jelentkezéseiket.

A Pentaschool Online előnyei

 • Minden tanfolyam első fejezete díjmentesen lehívható.
 • A tandíjak a hagyományos, tantermi oktatásnál jelentősen alacsonyabbak.
 • A tananyag egyéni haladási ütemben végezhető.
 • Egy időben több kurzusra is be lehet iratkozni.
 • A tanfolyamok során szakmailag felkészült oktató áll rendelkezésre, aki rendszeres kapcsolatban áll minden beiratkozott hallgatóval és válaszol a tananyaggal kapcsolatos kérdéseikre.
 • A felmerülő kérdéseket az oktatón kívül a tanfolyamra beiratkozott többi hallgatóval is meg lehet osztani

A keretrendszerről

Az oktatás "helyszínéül" szolgáló Pentaschool Online keretrendszert úgy terveztük meg, hogy maximálisan támogassa a távoktatás adta lehetőségeket:
 • Az Üzenetkezelő rendszer a tanár és a diákok közötti üzenetváltást valósítja meg. Az üzenetek és a szükség esetén melléjük csatolt állományokat adatbázisban rögzítjük egészen addig, amíg egy tanuló be nem fejezi a tanfolyamot. Ebből következően a korábbi üzenetek nem vesznek el. Üzenetek érkezéséről a tanár és a hallgatók is hagyományos e-mail-ben értesülnek.
 • Nagyobb üzenetek váltásához FTP hozzáférést is biztosítunk
 • A Fórum tanfolyamonként a hallgatók közötti kommunikáció színtere. Ide a kurzusok elvégzése után is vissza lehet térni.

A tanfolyam menete

 1. A jelentkező a képzési szerződés elfogadása után a REGISZTRÁCIÓS űrlap értelemszerű kitöltésével és elküldésével jelzi részvételi szándékát a kiválasztott tanfolyamokra.
 2. A választott fizetési módnak megfelelően eljuttatjuk az átutalásos számlát vagy a postahivatalokban ingyenesen beszerezhető belföldi postautalványon fizetheti be a tandíjat.
 3. A tandíj megérkezése után, a megadott e-mail címre elküldjük a rendszer használatához szükséges azonosítókat. Ezek birtokában a BELÉPÉS gomb megnyomásával használatba veheti a rendszer minden funkcióját, és az Önhöz tartozó aktuális, illetve korábbi fejezeteket le tudja hívni.
 4. A leckék végén lévő feladatok megoldásait a tanuló a zárt üzenetkezelő rendszeren keresztül elküldi az oktatónak. A kurzus során ezzel a módszerrel bármikor kérhet segítséget a munkájához.
 5. Az oktató szövegesen értékeli a válaszokat, és helyes megoldások esetén továbblépteti a diákot a következő leckére. A tananyag mindig csak az aktuális leckéig elérhető, előre "lesni" nem lehet.
 6. Az utolsó lecke sikeres elvégzése után oklevelet állítunk ki, melyet a hallgató által a jelentkezéskor megadott postacímre juttatunk el. Ezután a hozzáférés automatikusan megszűnik!
 7. Figyelem! Az egyes tanfolyamok a beiratkozást, illetve az aktiválást követően a tanfolam befejezéséig, de legfeljebb 12 hónapig hozzáférhetők. A hátralévő idő minden bejelentkezéskor látszik! Az egy év lejárta után automatikusan megszűnik a hozzáférés!
 8. A tananyaghoz történő hozzáférés fél vagy egyéves meghosszabbítása térítés ellenében lehetséges.

Az oktatással kapcsolatos észrevételeit az online@pentaschool.hu címen várjuk!

Jó tanulást kívánunk!

 
Címünk: 1051 Budapest, Sas utca 25. VI. em. Telefon/Fax: (1) 472-0679 E-mail nekünk