Regisztráció

Amennyiben webhelyünkön regisztrálja magát, nyilvántartásba vesszük Önt, mint valamely tanfolyamunk iránt érdeklődő látogatót. A regisztráció nem jelent konkrét időpontra való jelentkezést! A regisztrált érdeklődőket az induló tanfolyamok részleteiről e-mail-ben folyamatosan értesítjük.

Regisztráció

Igen

A *-gal jelölt adatokat kötelező kitölteni!

Az űrlap kitöltésével és elküldésével hozzájárulok, hogy a PentaSchool az általam megadott e-mail címre értésítést küldjön a kiválasztott tanfolyam indulási időponjairól, illetve egyéb tájákoztatókat (pl. hírlevél) küldjön.

A hírlevelekről leiratkozni a pentaschool k.u.k.a.c pentaschool.hu címre küldött, "leiratkozás" tárgyú vagy tartalmú levéllel lehet.

Ha konkrét időpontra kíván jelentkezni, a jelentkezési lapot szíveskedjen letölteni, majd kitöltve e-mail-ben, vagy faxon elküldeni, illetve személyesen is befáradhat oktatási központunkba.

jelentkezesi lap

Nem érdemes másokra várni, amíg nem indul, nem kell fizetni!

A letöltött jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével a jelentkezést véglegesnek tekintjük, a tanfolyam oldalán a jelentkezők számát ennek megfelelően módosítjuk.

Amíg a tanfolyam nem éri el az indításhoz szükséges minimális létszámot, nem állítunk ki számlát, tehát fizetési kötelezettség sem lép fel.

A jelentkezési lapot küldő hallgatók helyét fenntartjuk mindaddig, amíg másként nem rendelkeznek. A helyeket a jelentkezési lapok beérkezésének időrendi sorrendjében töltjük fel.

Felhívjuk figyelmét, hogy tanfolyamainkat csak elegendo hallgatói létszám mellett tudjuk elindítani. Ez a létszám változó, a kiírt tanfolyamoknál fel van tüntetve. Amennyiben egy tanfolyamot az eredeti időpontban nem tudunk elindítani, a kezdés idopontját átütemezzük, melyrol haladéktalanul értesítünk minden jelentkezot. Amennyiben az új idopontot nem tudja elfogadni, az esetleg közben befizetett tandíjat természetesen visszafizetjük.